Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
alf (22-01-2014)
Понеже всички четат ПРОЦЕДИРАНЕТО
и се натрупа много стоп от сабале над 1,3580
МАКУЛИТЕ решиха да ги приберат.
Значи вината клони към водача им. Знаеш кои!!!!)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КинО (22-01-2014)
това на 5м ако го докара на рязходящ триъгълник.....и изплющи нагоре....36 фигуретието сигура.....ако докопа стопаци може и 20-30 пипа отгоре.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тоз е в графата ултра селско изпълнение.
Вчера реших да спирам с големите обеми за няколко дни, че нещо няма сила надолу, пуснах си за теглене профита от началото на годината.
Хем днес имах пътуване, за кво пак отворих позиция и то с 4 лота. След това позицията беше 20 точки отгоре, вместо да си ги прибера или поне нулев стоп да сложа, аз бустанаджийската, няма начаин да не слезе. Сега 920 долара задница, да мисля повече занапред.
Никак не ме е яд като дам стоп при сбъркан анализ, но такива балъшки се мисля, че и след 10 години ще продължа да раздавам.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
А бе,де замина Дизела?Няма кой да вика :До довечера 1,4000.Да не е заминал в някой чуждоземски форум?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е един стоп от 20-на пипа, какво толкова ?Тоз е в графата ултра селско изпълнение.
Вчера реших да спирам с големите обеми за няколко дни, че нещо няма сила надолу, пуснах си за теглене профита от началото на годината.
Хем днес имах пътуване, за кво пак отворих позиция и то с 4 лота. След това позицията беше 20 точки отгоре, вместо да си ги прибера или поне нулев стоп да сложа, аз бустанаджийската, няма начаин да не слезе. Сега 920 долара задница, да мисля повече занапред.
Никак не ме е яд като дам стоп при сбъркан анализ, но такива балъшки се мисля, че и след 10 години ще продължа да раздавам.
Така или иначе нали влизаш с под 1% риск на капитала ?
то не си само ти споко аз вчера имах такова изпълнение и им върнах профита от предходния ден и малко отгореТоз е в графата ултра селско изпълнение.
Никак не ме е яд като дам стоп при сбъркан анализ, но такива балъшки се мисля, че и след 10 години ще продължа да раздавам.![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък