Nasko (17-01-2014)
Кои са тез ученици които станали по-добри от РЕДА ???)
Айде днеска до 1,35499 !!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕД-е, ако още веднъж пуснеш тъпия мангал докат съм зверски къс ще спра да ти влизам завинаги в темата.
Съобразявай се малко с нервите на хората.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (17-01-2014)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
нека нека негрето дрънка
все някой има полза от него![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1.3490.......... па аз сега разбрах, че Абса имал нерви
той затуй се е скатал
Абсе разбра ли Федералните продавали биткойните през България, платформата е базирана в България, па ти търгуваш през джапанките
те ти буууууууууууууууууууууулк а Спасовден
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Абс, след даден стоп.....и аз съм с къса!спокойно......дишай!
Еврака ще падне още сега до 1,3550![]()
давай долареее
Майтапа на страна днес много се напрегнах.
Страшно съм къс, одеве като качи до 1.3583 още не бях сложил стопове на средната от днес, която идва някъде на 3590 и за малко да се хеджна наедро всичко. Добре че върна та успях да разположа стопове.
----------
Айде покрих целия спот на 3570, оставям си само опцията с хедж на 3599.
Верно се изнервих и ще сътворя някоя глупост.
Не съм годен за трейднинг с повече от 10% от акаунта.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Fafa (17-01-2014)
споко Абсе убедена съм ,че у вас всички ще акате стотинки
не се напъвай то само ще станеееееееееееееееееееее ееееееееееееееее
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви