никво отстъпление, нямам причини поне аз
твърдо късо си чекам с пробив на 1.35000 и по план![]()
никво отстъпление, нямам причини поне аз
твърдо късо си чекам с пробив на 1.35000 и по план![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тука съм вече с теб 3688 - стоп 36915 - да видим дали ще излезе нещо от тоя храст. Гледам доларйена и евро йена опъват яко нагоре - явно третия участник трябва да балансира![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Алфонсо да се отчета- съединител, притискателен диск и аксиален лагер
толкова ми сменика и колата е пууууууууууууууууууушка
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
драгата (14-01-2014)
Значи смятай как работи, щом нито търпение има, нито английски разбира![]()
ми той толкоз и работи на пазарите
щом се не е научил на търпение и чакане![]()
фицката (14-01-2014)
Фицка, ние случайно с тебе да не сме в чата на Напред заедно. Преди 30-40 мин някой го пусна там същото нещо.
А тоя пич, смятай как работи, щом един английски не може да научи.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (14-01-2014)
Пука му на Алф------------------------------------------------------
----------
Какъв е този чатжени има ли
-------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН