аз я виждам , турбето е долу и чака да се напълни 1.35000 за таз седмица е нормално да стигнем
пия си кафето и чакам, таз седмица ше е![]()
аз я виждам , турбето е долу и чака да се напълни 1.35000 за таз седмица е нормално да стигнем
пия си кафето и чакам, таз седмица ше е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти хубаво си чакаш, ама докато си чакаш да беше вкарал барем една дълга в паунда, тамън щеше да напълниш торбето докато клатиш крак
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
освен това дълго ози вход 0,8997 стоп 0,8980 таргет 0,9125........и аз като абса ..да отлежат няколко дни ще ги почакам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (14-01-2014)
срещу тренда не влизам, това ми е правило номер идно
много рядко да съм на някой фундамент срещу него, ко ще милиарди да дава срещу трендо нивга, ко ще две седмици да си чакам нивата
туй закон акулски![]()
Уатс ъп ва серсемлъ
Бачо пиян ли е веке![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (14-01-2014)
фицката (14-01-2014)
дълго второ.........па от3663.......................................... ...........аидааааааеврото.............
----------
има ле мераклии.................................. ..........????
нема вичекам...............ИЗКУПУВАМ
............БОРСАТА.............![]()
фицката (14-01-2014)