Дълга от 61.8 фибо 36685 - стоп 10 таргет 3696....................................
п.с. Тая мое да се окаже много бърза и в двете посоки
Айде, замина стопа че и със слип... сега ако се върне нагоре че е бахти гадорията...
Дълга от 61.8 фибо 36685 - стоп 10 таргет 3696....................................
п.с. Тая мое да се окаже много бърза и в двете посоки
Айде, замина стопа че и със слип... сега ако се върне нагоре че е бахти гадорията...
Последна редакция от freelancer : 14-01-2014 на 15:32
I trade with an ICMarkets ECN account
лоши данни, ама кой му пука
трендо е по-силен и от най-хубавите![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕД беше споменал за некакъв начин да зяпаш филм и паза едновременно.....кък става номера....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Дело на ВЕРОЛОМНОТО праси!!!!!!
http://sofia.dir.bg/news.php?id=15931520
До дни обявават грипна епидемия в областта.
До три дни ще бъде обявена грипна епидемия в София-област, където вече 281 на 10 000 души са болни. Само преди седмица заразените са били двойно по-малко.
Щамът, който тази година ще ни разболява най-много, е пандемичният АH1N1 от 2009 г., или т.нар.свински грип.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
само на мен ли така ми се струва или форума се пръска от писане![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Окрадоха ни стоповете мама им бот-ове...Първо на удължилите, после на скъсилите. Лема лабаво
I trade with an ICMarkets ECN account
Абе пръска се, ама по спемерските теми. В трейдърските сме все едни и същи.
Тъпото евро се опита да ми вземе стопа за 1 точка.
Ама не се даде и оцеля, сега ще го боли много.
----------
Явно съм много пристрастен, което не е гот.
Привижда ми се супер здрава 100 пипова пързалчица в еврака всеки момент. Направо ви се чудя как не я виждате.
Значи не трябва да добавям за нищо на света или да местя стоп, че в такива моменти най-здраво се губи.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Продадохте ли кабела ...сложих лимита на 1,6265 и няма да пипам стопа на 1,6455 вход 1,6439..