Според мене не трябва да се остава с дълги под 3655, защото може голям сопол да направи и да индикира край на движението нагоре.
Има го като опция и то с голям процент.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
На РЕДА дългото от 1,36602
с лимит 1,37177 казваш Абса,
че стопа му дето е на 1,36543 е много длибок???![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Втория път влезнах една идея по-добре от първия и пак съм нулев стоп на 591.
Нещо ми подсказва, че тази позиция няма да я бъде. Дано да греша, има всички условия да тръгва нагоре, но и всички да ме изплющи.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Само на мен ли ми прилича на обърнат флаг...............
I trade with an ICMarkets ECN account
Eммммм значи ще влезне в работа
това дето е неприятно да влиза!!!
Е горе доле -7 пипа е по-добре отколко
некви тука дето ги пишат по 100-200-300 пипа
и не чуват, че е не требе да е така!!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absa спри да саботираш дългите с те стоповеТака ич няма да се харесаш на Бачо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Дали да изляза ....и на мен това лонги нещо съмнително ми стои.....!![]()
Къде да сложа таргет се чудя и да бягам на вън малко, че то направо е лято!
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН