писна ми да чакам голямото бонго. .. стига ми тая награда. .... много трудно върви пущината. ... и алфин не спре да кълне...
писна ми да чакам голямото бонго. .. стига ми тая награда. .... много трудно върви пущината. ... и алфин не спре да кълне...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
xemus (21-12-2012)
Здравейте , одавна не съм писъла във форума. Виждам че тук веселбата продължава . Хубаво е че са започнали и други хора да постват смислени неща в темата на Реда.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
МАСТЪР АЛФИН(няма да ти казвам ЖИУОТНО)
много популярно си го направил това ЛЕГЕНДАТНОТО
1,333333333333333333333333333333333333333333333
Той сина ти да не би чете и той тука БА ???![]()
седи до мен някои път........и дава указания.................
не ми пречи това че ........жиотно пишеш
неле знаиш че дума дупка не прави.........
има страсткъм четене на книги
и като чете тук
нале сме като в приказките ........
голем кеф.....................
даже напоследък се обръща към мен с "алф"..........![]()
Последна редакция от alf : 21-12-2012 на 19:37
моя наследник е риба. ... 5 март. .... има всички данни да стане акула същинска. ... и ми е мъка и травма голяма как да му обясня че требе да изчете два до три вагона книги. ... да си избере професия и да си чопли в нея. ... пък не да се вре в таз пуста какаманга. .... ситен е още той ама до де се обърнеш и е го те. .... ше земе да вика тате изкара 200 кинта за 8 минути па ш ме кара да работа 4-5дена за тез пари. ... как да му обясна че както е изкарал тати тъй за половин час мой затрий 600 и да се чуди после как тока да плати. ...седи до мен някои път........и дава указания.................
не ми пречи това че ........жиотно пишеш
неле знаиш че дума дупка не прави.........
има страсткъм четене на книги
и като чете тук
нале сме като в приказките ........
голем кеф.....................
даже напоследък се обръща към мен с "алф"..........
alf (21-12-2012)
Бе той и моя племенник като виде ЖАБОКА
от другото место и изпадна в див възторг
и поиска да комуникираме с него, ама онова
КИКЕРЧЕЩО се ЖИУОТНО е много пестелив
и не отвърна, и детето се разочорова.![]()
alf (21-12-2012)
и аз риба съм 22 февруари........моя наследник е риба. ... 5 март. .... има всички данни да стане акула същинска. ... и ми е мъка и травма голяма как да му обясня че требе да изчете два до три вагона книги. ... да си избере професия и да си чопли в нея. ... пък не да се вре в таз пуста какаманга. .... ситен е още той ама до де се обърнеш и е го те. .... ше земе да вика тате изкара 200 кинта за 8 минути па ш ме кара да работа 4-5дена за тез пари. ... как да му обясна че както е изкарал тати тъй за половин час мой затрий 600 и да се чуди после как тока да плати. ...
не се знаи акула може наистина да се пръкне лапето не го спираи
а му обясняваи................................ ......това което от баща си научи никоя книга не го дава..........
![]()
ако е на работа всеки момент може да го уволнят и да не му плятат дори изработеното до момента.
----------
И ти на 5-ти и той ли на 5-ти ?
Евала Хемусе, знайш как са правят перфектните индивиди![]()
alf (21-12-2012)
баща му е пети пак. .... ама рак. ... и наш как рачо реже риба. .... .... и. ... ват евер...
немога да не споделя че съм на китаец. ... сам съвсем. .... след втората рикия и половинка вино почвам да изпитвам безмеслено и непреодолимо желание да щракна една мама със 9-10 годишния си син дето вече седемнайста минута са си боднали носовете във вайпадити и не им е интересна околноста.... мама и син само. ..... не е истина. .... ако незнаех че светкавицата ше ги втрещи щях да ги ковна и споделя. ... ама на. ..... пусти светкавици. ....
пък за рибето. .... ше го видим ко ш се пръкне. .. ше го видим и ко шейде. ... цаца ле водарасле ле. ... определено се съмнявам да го оставя да китува.... ама кой мъ знай. .. пък него ептен съвсем и надали....
----------
..... префекцията е после. ... требе се изработи........ аз съм 1980 той е 2010.... ако се отдадеш на номерознание ум ше ти блокира ... блокира още запре. .... бе. .. ше го видим. ....
----------
възмутително !!!!китаеца незнай палачинка....мелба вика за десерт... друго. .. сакън......
до кога бе. .. до кога да го ограмотявам китаеца. .... простаци!![]()
alf (21-12-2012)