Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абсе.....язе като цяло съм скаран с математиката....ма това не е ли като да влезеш в трейд със стоп 10 пипа и таргет 8 пипа.....ако е така ми мирише на минусово ПМО......По същество бинарките представляват следното.
Избираш си базов БАР (от 1м до 1 седмица, от текущия до бъдеще, там колкото поддържат), избираш си контролен Бар в бъдещето. Залагаш на КОНТРОЛНИЯ БАР по-голям или по-малък от базовия. Залагаш на едно от двете. Ако познаеш печелиш 80% от залога, ако загубиш губиш залога.
Примерно Евро/долар днес 5 мин бар завършват в 10.45 ти е базов. затваря на 3605, залагаш, че бара затварящ в 10:50 ще затвори ПО-ВИСОКО. Залагаш 10 евро, ако познаеш получаваш общо 18 (твоя залог + залога по 0.8), ако не познаеш си губиш залога.
Можеш да избереш евро/долар, 30 мин бар, който ще затоври в 15:00 за базов и да кажеш, че контролния , който ще затвори примерно в 18:30 ще е по-нисък.
Общо взето варианти безброй......тва брокерите направо са го обърнали на черно червено.....да е по лесно на залагащите направо.....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
babaMETZA (10-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (10-01-2014)
Абсолютно, отвратително МП, даже направо си е ОМО = отрицателно математическо очакване.Абсе.....язе като цяло съм скаран с математиката....ма това не е ли като да влезеш в трейд със стоп 10 пипа и таргет 8 пипа.....ако е така ми мирише на минусово ПМО...........тва брокерите направо са го обърнали на черно червено.....да е по лесно на залагащите направо.....
Но може да се ползва при импулси, като залозите са ти вътре в спреда.
Последна редакция от Absfresh : 10-01-2014 на 11:13
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Пиронкова води с 4:2!!!)
Преди малко проби сервиз.
Играе като ТЕРМИНАТОР!!!)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Ето ти линк - книгата идва голяма и не иска да я качи:
http://www.scribd.com/doc/57441316/Neely-Glenn-NEOWAVES
I trade with an ICMarkets ECN account