не се бъзикам, просто гледам да вкарам малко ирония, че иначе е скучен пазара, трябва да има малко смях докато си чакам късите
----------
не е корелация провален пробив с едномесечно не успяване да премине 1.64800 даже месец и половина, требе да падне до яка подкрепа за нов опит и евентуален успех
без големи ордери от ключово ниво на подкрепа и паунда и еврото нов връх нямат шанс
точка по късия въпрос![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизелче за кви месеци ми говориш бреееехората за месец хващат по 600-1000 пипа, ти чакаш 200 2 месеца
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (09-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля , че ще върне цялото пропадане ..... до 1.3635 ....... И според на Абсата чережа , това ще е ''С'' от корекцията на първата 5-ца ................ Вече даже си направи 1-ва и 2-ра(корекцийка) от ''С''........................ Или пък ...ми се ще да е така......Преди малко , не затворих на добър профит (лаком гъз ......) и сега се чешам къде мъ не сърби ............ ДАВАЙ ЕВРОООООО
Няма да се плашиш, това реално беше 5-тата вълна, имаме неправилна 4-а и сега 5. Само да тръгне нагоре, рязко качване ще е. Абе има вариант и неправилно б, вътре в самата корекция.Мисля , че ще върне цялото пропадане ..... до 1.3635 ....... И според на Абсата чережа , това ще е ''С'' от корекцията на първата 5-ца ................ Вече даже си направи 1-ва и 2-ра(корекцийка) от ''С''........................ Или пък ...ми се ще да е така......Преди малко , не затворих на добър профит (лаком гъз ......) и сега се чешам къде мъ не сърби ............ ДАВАЙ ЕВРОООООО
Но важното е, че сега предстои хубава 5-ца нагоре. Поне според мен.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Nikky (09-01-2014)