Аз очаквам да ти вземат и двата стопа----------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нека пробива,ама вчера какреши да го продадеш,няма ти открадна системата.
![]()
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизелче, да не си помислиш, че ти мисля лошото, просто дет ти е стопа на късите, 5 точки по-надолу ми е лимита на дългите.
Всеки си гони неговата игра.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как не му увира главата обачеама и оптимист на всичкото отогоре
![]()
Бе не е баш такаЩото при мен примерно и при кабела и при еврото поръчките са ми на зелено, така че вариант за загуба няма, а само за по-малка печалба ако върне
докато при теб и при двете валути свети в червено
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
I trade with an ICMarkets ECN account