То човек като си търси оправдание, причина винаги намира!Сам не мога се понасям чакУж декември щях да започвам да спортувам, авера тръгна, аз не. Януари стана...ми виж какво е студено
![]()
Пък и миналата година говорих с Джей и той каза, че зимата спирал да тренира, че му се забавял метаболизма и започвал отново на пролет.
Идеята ми допадна
)))![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То компОтюри имаше. Още приз 1983/4 год. Играехме си на разни игри с тях. Мрежа нямаше. И беше цяло състояние да имаш игри, записани на касети. Един касетофон, включваш към щайгата, и почваш да ръчкаш!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хепи няма да се съглася никак!!!!
Японците издържаха земетресение
8,9 по Рихтер и разрушенията бяха
все пак минимални!!!!
Нашите панеляци ще изпадат още
на 7.0 по Рихтер. Мани ги кво разправят.
Строени са от МАНГУСТИ все пак!!!
От десетилетия им текат тръбите.
Никви ремонти. Целите са изгнили
и са за сабаряне!!!!![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
хе-хе, не само съм го учила, ами за разлика от фицката, вече почти 15г го и използвамСам не мога се понасям чакУж декември щях да започвам да спортувам, авера тръгна, аз не. Януари стана...ми виж какво е студено
![]()
Пък и миналата година говорих с Джей и той каза, че зимата спирал да тренира, че му се забавял метаболизма и започвал отново на пролет.
Идеята ми допадна
----------
Може разбира се, ти също си завършила немски
Обяснявай, че тоз немски, много зор
принципно, "р-то" не е като във френския - по-меко е от нашето, доближава се до английското произношение, но не защото така трябва, а защото те почти нямат твърди звукосъчетания. Иначе, по принцип, немците не обръщат внимание на произношението, а на правилността на говора. Примерно, няма значение какво р ще кажеш, но ако на човек, с когото сега се запознаваш започнеш да говориш на "ти", ще "загубиш позиции". Това е много по-важно. Другото подобно е, че когато пишеш, и не е разговорно, du винаги се пише с главна буква, независимо къде е в изречението. Възможно е напоследък да е по-либерализирано (все пак и те са част от света), но те съветвам поне в началото на контактите да използваш тези две правила и после да продължиш съответно на това, което отсрещния използва.
----------
Това е друго - ние говорим, че нашите са по-удобни - онези са кутийки.Хепи няма да се съглася никак!!!!
Японците издържаха земетресение
8,9 по Рихтер и разрушенията бяха
все пак минимални!!!!
Нашите панеляци ще изпадат още
на 7.0 по Рихтер. Мани ги кво разправят.
Строени са от МАНГУСТИ все пак!!!
От десетилетия им текат тръбите.
Никви ремонти. Целите са изгнили
и са за сабаряне!!!!
Безплатен обяд няма!
Oleg (08-01-2014)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
ти са смейш....ама си помисли....в природата всичко забавя през зимата....те ти пример - мечките спат зимен сън примерно....пролетта тръгва с нови сили.....кой съм че да вървя срещу природата....
![]()
![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Е бря!!! Уж ХОМЯК, а си е пълен Ганя!!!
Хем **ра до края,
хем душата в РАЯ!!!)
http://www.youtube.com/watch?v=-gZ25MYwWpM