Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той отиде да спортува.....да не е мързел като теб! После ще то питаш!Фицка, имам питане.
Я кажи немското Р, как се произнася.
Щото гледах клипчета, четох също, обаче звука си ми звучи като на нашето. А уж трябвало да бъде като френското Р, от гърлото т.е. Но въобще не ми звучи такова. Честно казано най ми е близо между нашето и английското
Кажи точно как е
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сега остава РЕДА да го питат << asl pls >>
![]()
![]()
![]()
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Фафче, той на Бачо компютъра е от онова време, ти какво знаеш, само му забърсва прахта през 5 години.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
да бе, нашите панелки били по-зле ..... не е верно. Я гледай, че при тях не можеш да се обърнеш - само едно винтче от тез всички умнотии да им падне/счупи/отвие и ни легло могат да извадят, ни маса, ни нищо. Зарежи, шефе, ти таз работа.Няма да доде!!!
Там по Токио хапратаментите
са изключително скъпи. Мисля,
че в нормален квартал надхвърляше
1 млн. долара. Затова се гъчкат в
тия маломерки щото не могат да си
позволят друго. За съжаление ние си
имаме брутално ГНЯСАВИТЕ панелни квартали.
Те не изглеждат по-добре от това на снимката.
Даже са и по-зле, че вече са много стари,
криви и порутени, а напоследък НАКЪРПЕНИ!!!!)
Безплатен обяд няма!
драгата (08-01-2014)
други може ли да отговарят? .Фицка, имам питане.
Я кажи немското Р, как се произнася.
Щото гледах клипчета, четох също, обаче звука си ми звучи като на нашето. А уж трябвало да бъде като френското Р, от гърлото т.е. Но въобще не ми звучи такова. Честно казано най ми е близо между нашето и английското
Кажи точно как е
Безплатен обяд няма!
Сам не мога се понасям чакУж декември щях да започвам да спортувам, авера тръгна, аз не. Януари стана...ми виж какво е студено
![]()
Пък и миналата година говорих с Джей и той каза, че зимата спирал да тренира, че му се забавял метаболизма и започвал отново на пролет.
Идеята ми допадна
----------
Може разбира се, ти също си завършила немски
Обяснявай, че тоз немски, много зор![]()