Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (06-01-2014)
А бе аз дали разбирам е отделен въпрос и не става въпрос за това,а за твоето малоумно повтаряне. Само че тук всички могат да мислят и запомнят ако кажеш нещо сутринта, та чак да вечерта, не е нужно да го повтаряш по 10-20 пъти. Ако ти си малоумен и имаш нужда да си го припомняш, напиши си бележка, че само ти си така и не се отнася за другите.
А дали искаш, няма значение. Когато аз говоря, ти нямаш право на глас![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (06-01-2014)
Фафче, ама тия са различни, едното ботуш, другото бота. Аз ти говоря за еднакви, ама няма разлика.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Мене ми се е случвало да си купя еднакъв можел маратонки,ама бяха едни адидаски поршемн яки и то стана случайно след 2 години...бях забравил ,че съм имал същите
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absfresh (06-01-2014)
Аз си взех 5 чифта еднакви маратонки за тичане, но понеже много ми паснаха на дюстабана и да не вземе да изчезне модела. Тука си е с медицинска цел.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Fafa (06-01-2014)
Верно ли?
Значи има и по-тежки случаи от мен!
Макар че ако започна да ви показвйм всеки ден по чифт....зимата ще е свършила отдавна!
Положението е сериозно! Спирам се!![]()