Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
По едно време брутално се бях запалил по яхтите. Даже капитанско тескете до 40 бруто тона изкарах, та горе долу съм запознат с цените и с наемите най-вече.
Азимут флайбридж е около 1.1 милиона долара, флайбриджа е малко по-стара та затова казах 900к.
Наема на сънсийкъра е около 1800-3000 еврака на ден.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Да не е било дойче марки преди хиперинфлацията им ....
Или Югославски "червени")
))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уффф, заговориха за мъжки играчки!
Гледай хората как се давят на този Титаник......и като се замисля какво е живота?
Но пък поне да го живеем както трябва! Независимо колко е дълъг!![]()
И аз изкарахПо едно време брутално се бях запалил по яхтите. Даже капитанско тескете до 40 бруто тона изкарах, та горе долу съм запознат с цените и с наемите най-вече.
Азимут флайбридж е около 1.1 милиона долара, флайбриджа е малко по-стара та затова казах 900к.
Наема на сънсийкъра е около 1800-3000 еврака на ден.ама Азимут не са ми по вкуса
влюбен съм в Сънсийкър и по специално в Предатора, а тази най-голямата е около 2М евро на старо
Возил съм се на Манхатън 70, която е сравнително по-нисък клас и по-стара и наема и бе 2К на ден и то чрез приятел
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Наистина много пари трябва да прави човек за да практикува яхтинга в лукс. Но пък удоволствието е уникално, поне за мене.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (05-01-2014)
Защо е нужно да те гони? Можеш да си живееш папралелен живот там!![]()
Те в титаника измряха ве, за кво ти е такваз любов ?
И таз лодчица много лъскава, обаче не върви
Вземи си катамаран![]()
И като го караш, си представяй че си в ей това:
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН