Последна редакция от alf : 18-12-2012 на 07:36
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
babaMETZA (18-12-2012)
АЛФЧО кво е това претрепаното ЖИУОТНО ????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес е от онези дни дето до де ти филнат ордера си вече изпил две кафета и три коли курсо е минал 7-8пипа а ти седиш и си викаш. ...ар уи дер йет. ... грам ликвидност нема един вид. .... по настоящем на 1 час има треугольник пробит и почти тестван шанс да иде до 32 има огромен според мен. .... пазаря обаче е ленив и може да има некоя шипова изненадка. ....
----------
надоле ако може да е изненадката и да е те тука те нейде. ...... ако се случи. ... лимит имам на 3106 .... макар че тва е в сферата на гладната кокошка и просото.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ще ,ще юще малко търпение.................. и моют е там неиде................ ще го чекаме...............![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Такааааа
Гледах, смятах, бришех, ПАЛАНТИРА,,,,,,,
Индексите:
S&P 500 Futures 1430.65 +2.90 +0.20%
NQ 100 Futures 2670.70 +7.20 +0.27%
US 30 13235.39 +100.38 +0.76%
DAX 7604.94 +8.47 +0.11%
FTSE 100 5912.15 -9.61 -0.16%
Japan 225 9953.00 +124.12 +1.26%
US Dollar Index 79.59 -0.03 -0.03%
След лек завой на ножния връхт индексите пак
са тръгнале нагоре като актуалната стойност
на ДАКСА 7637 и има да върви нагоре.
РЕДА смята, че след РЕЙДЖОВИЦАТА тия
дни курсо е събрал отново потенциал да
направи нов връх !!! Евентуалните цели за днес
след пробива на връхчето ще са 1,3214, при
успех ще се довлачи до 1,3256, а крайната цел
която е много трудна за днес е 1,3278 !!!
Надоле може да корегира до около 1,3160-1,3150,
но по-надоле ще е трудно. То може и РЕЙДЖОВИЦА,
но с уклон нагоре за малко над 1,32,,,,,,,,,,,
Това е.
Успех на ХОРАТА !!!![]()
Значи очакваш бичи ден,тъкмо бях загубил вяра в биковете и се чудя сега като чета това дали да не им повярвам отново или да дам гласа си на мечките.
Последна редакция от hanuman : 18-12-2012 на 09:08
Реда има да дохраносмели една камара свинско .... освен туй от свинското еластичноста на кръвоносните съдове изпада в компромат и затруднение без подобаващо количество вино ..... не вервам Реда да се е почнал от сабайле .... тъй чи ...... изчакай да видиш какво ще е поведението на курсот на педесетака и тогава действай .....
туй разбира се мий лично и твърде пристрастно по настоящем мнение ..... като се има предвид че и аз дохраносмилвам едно свинско ..... прави си аритметиката
----------
ще го кажа съвсем тихичко ....... давай долареееееееее
Аз още съм на празен стомах ама и това много не помага,дет викаш ще чакаме и ще видим.Реда има да дохраносмели една камара свинско .... освен туй от свинското еластичноста на кръвоносните съдове изпада в компромат и затруднение без подобаващо количество вино ..... не вервам Реда да се е почнал от сабайле .... тъй чи ...... изчакай да видиш какво ще е поведението на курсот на педесетака и тогава действай .....
туй разбира се мий лично и твърде пристрастно по настоящем мнение ..... като се има предвид че и аз дохраносмилвам едно свинско ..... прави си аритметиката
----------
ще го кажа съвсем тихичко ....... давай долареееееееее
Ех че си ме цитирал без ч-то ще стане оакана работата.
Забравих да спомерна в ПРОЦЕДИРАНЕТО:
Spanish 6-Month Letras Auction 2.023%
Требе да се следи аукциона да не би да тръгне
към много висока доходност и от там да се
повлече и еврото надоле,,,,,,,![]()
REDA, аз пък си мислим че то вече се умори. И нема силици за на горе. Като Сизиф дето все бута един камък по баира. Па камъка се се търкаля на доле!! Земе се търколи, та ча у дерето. Па иди го дири тогава!!![]()
КинО (18-12-2012)