I trade with an ICMarkets ECN account
Дано да си в правилната посока или да имаш стоп на плюс щото на пип по 200 бройлера си е все едно си седнал върху буре с барут
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
freelancer,
затуй пуснах дълга и си чакам 1.368000 некъде
другата седмица ше се разбере![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
големи фенове сте на тия опции, не съм много запознат с тях, края на ноември на бенча бях купил кол опция на евро/долар за един месец на цена 1.35350 на демото понеже имах подобна позиция на спота дълго евро с цел 1.4000 и ги следех , ми позицията на спота си натрупа доста добър профит докато опцията некъв мижав профит за 200 пипа катерене , та не ме кефят, спота чиста работа![]()
Аз през спота ще хеджирам на 3550 съм сложил бай лимит.
Общо взето губя по 1.5 пипа на ден заради времето.
Та ще се опитам няколко пъти на важни според мен подкрепи да купувам и да прибирам по 30-40 точки. Но от 3550 за да си гарантирам 200 точки мининум като начало.
----------
Аз също влезнах вчера на опена имах чакаща и влезе, не знам дали си чел форума писах назад.
Промених си малко анализа по празниците след обстойно обмисляне, може и да съм сбъркал, но съм 3 месечна и страйк 15900. Бая пари платих и все още съм на микро профитче 1-2 спреда, но се надявам другата седмица да се почне пързалката.
----------
Дизелче, по-хубаво от чист спот или чист фючърс няма, но да хванеш движение от точка А до точка Б, аз не бях убеден, че ще потеглим вчера, по анализ ми идваше чак на 10-и.големи фенове сте на тия опции, не съм много запознат с тях, края на ноември на бенча бях купил кол опция на евро/долар за един месец на цена 1.35350 на демото понеже имах подобна позиция на спота дълго евро с цел 1.4000 и ги следех , ми позицията на спота си натрупа доста добър профит докато опцията некъв мижав профит за 200 пипа катерене , та не ме кефят, спота чиста работа
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Absa, а не може ли след малко
ББ като за последно да забави
поскъпването на долара максимално???!!!!)
тва не е официална пресконференция, ше говори на некъв семинар, няма да го отрази пазара изобщо, не се и надявайте седмицата приключи, другата повече![]()
forex-tr, Направо ти го казвам че се надяваш за 1,4000
преди да видим прпадане ........................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”