Оп-оп-оп, готови ли сте за 1.3550 при еврака?
----------
Малеее, превърнах се в Дизелчето с тези скандирания
Обещавам следващите два дни да не скандирам нит 1 път.
Оп-оп-оп, готови ли сте за 1.3550 при еврака?
----------
Малеее, превърнах се в Дизелчето с тези скандирания
Обещавам следващите два дни да не скандирам нит 1 път.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ами чекаме го, че ми омръзна втори ден да кибича и да довнаждам към късите
и се стопове да местя въъъъъъъъъъъъх ама два дена добре беше
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
не съм лонг, с къса съм и местя стопа
имам отложена къса чакаща горе на 1.3780
надявам се да съм обяснила на прост език
----------
опря в долната линия на канала на една минута
сега ще има движенийце малко настрани и опит за пробив или надоле или нагоре
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ня се плашиш, довечера БББ ще обясни как програмата за вливания е постигнала супер резултат и как вече икономиката е готова за постепенното и спиране.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абсе, тея опции имат ли стоп лос или трябва през спота да хеджираш
Че пу-пу добре дава така кат се замисля)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е що
Ти да не си като дизела да пускаш микролотове
Ти си пуснал с 200$ на пип, тва си е направо за фоерверки![]()