Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е точно тъйЗащо да спорим, всяко нещо си има цена. Това 200 годишното струва доста, сигурно трябва да бръкна през дупката на джоба още по на дълбоко
Всеки има стандарт който се опитва да поддържа. С определените средствата с които разполага се старае, да се сдобие с най качествените ресурси.има хора с пари и ... хора с пари
едните са просто консуматори, а другите са ценители
----------
И се ядосваш, че не можеш да прочетеш любимия![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Това имам в предвид. До преди малко и на мене ми засичаше, ама само тук. Затова те попитах дали в сайта.
Щом и след рестарта същата работа, проблема не е в твоя телевизор.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
?..........
И се ядосваш, че не можеш да прочетеш любимия
?...........
Не виждаш ли? Чак сън не ме хваща!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Отива един у публичния дом и вика " Аве искам мръсница, ама да знай стойката "дъжд" ". Една се престрашила и му казала " Хайде качваме се горе и ше прая квот кажеш". Отишли в стаята и нашия човек вкарал каката у банята, напълнил ваната, легнал гол на пода и казал " Аре сега почвай да ме пръскаш с капки вода " Започнала онази, ама пича се размрънкал " Еееееееее няма гръмотевици, тва не е дъжд. Почвай да тропаш с крака по пода " Онази пръска с вода от ваната, тупурка с крака по пода, ама нашия пак недоволен " На тез гръмотевици им трябват и светкавици " . Жената почнала, пръска от ваната, тупка с краката и светка и загасва лампата. Ама писнало и по едно време и му викнала на оня " Аре ве ний няма ли най-после да се евем ???" Па пича я погледнал учудено " Ама....кво еване в тая буря ма ???!!! "
![]()
Fafa (31-12-2013), JaY_Z (31-12-2013), INedelchev (31-12-2013), alf (31-12-2013), masta (31-12-2013)