Ади уааааааааа серсемин.....де одишти на пиано.....Алф на КОНТРАбас......язе съм на ЧЕЛО....БАЧО още вади дъбови трески от езика си и сигур говори катчели е глътнал хармоника...
МАРА да обадя.....и наздраве!!!! ".....в казан си се пекла.....по тръбичка текла...."
ПП весела КОЛЕДА.....и Весела Лечева....?!?![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
платформа не съм отварял от седмица и нещо и незнам нито де е .....нито пък ми дреме де е ......![]()
![]()
![]()
живот и здраве да посрещнем новата годин.....да отрезнеем....да си направим едни тестове....шуърчек........и се мятаме в кьотека......
ПП какъв елексир съм си направил направо не е истина...чак ме е страх да го пием.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
И аз не бях отварял до днесплатформа не съм отварял от седмица и нещо и незнам нито де е .....нито пък ми дреме де е ......![]()
![]()
живот и здраве да посрещнем новата годин.....да отрезнеем....да си направим едни тестове....шуърчек........и се мятаме в кьотека......
ПП какъв елексир съм си направил направо не е истина...чак ме е страх да го пием.....
Ко пийшпушена халва
Почва концерт на Сигнал по БТВ
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
платформа не съм отварял от седмица и нещо и незнам нито де е .....нито пък ми дреме де е ......![]()
good:
ПП какъв елексир съм си направил направо не е истина...чак ме е страх да го пием.....
Джеи .... Нимааи тва шуърчек
Да не е онва с щркелите от преди години..... рекламата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
миииии помниш ли онуй теле.....дека заръчахме за 3 леФа.....не дойде........и с братото и едно аверче бикнахме едно теленце......после и пулвин полудиво прасе изкочи.....
.....те таки.....правим одит и приключваме годината.....
ПП оня ШАПШАЛ РЕДА.....дет писал че мИсо не се бие.....толко му разбира кратуната от пражоле......!!!!.....ама аде и на него да му е наздраве...![]()
<< ordo ab chao >>
миииии помниш ли онуй теле.....дека заръчахме за 3 леФа.....не дойде........и с братото и едно аверче бикнахме едно теленце......после и пулвин полудиво прасе изкочи.....
.....те таки.....правим одит и приключваме годината.....
ПП оня ШАПШАЛ РЕДА.....дет писал че мИсо не се бие.....толко му разбира кратуната от пражоле......!!!!.....ама аде и на него да му е наздраве...Туй някое ГМО ще да е било
JaY_Z (31-12-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
чуй чуй като аверче само на теб ще ти обадя моята рецепта.....варих два пъти на инсталация с двоен дестилат кайсиева ракия.....като си почина една седмица я минах през активния филтър на каните брита два пътя....хем филтрира хем омекотява още повече.....после вътре киснаха известно време едни ДОМАШНО сушени кайсии с мед....и после у бурето от бел дъб....ОХ ОХ ОХ.....на цвят кат виски....на вкус със сигурност бие всичко с етикет виски до 20-30 кинта бутилчето.....
<< ordo ab chao >>
фицката (31-12-2013)