Не трае сърце мъжко, юнашко. Знам, че се прецаквам, ама го пускам.
Не трае сърце мъжко, юнашко. Знам, че се прецаквам, ама го пускам.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
РЕДА,не знам зали четеш пчеларския вестник,ама нашите бюрократи пак прекараха българския пчелар.От Европа отпуснали 7мл.лева за купуване на мед за социално слабите с условието да е произведен в ЕС,а нашите вкарали мед от Китай,разфасофали го и лепнали етикет произведено в ЕС и айде към складовете на БЧК.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
Бе няма край!!!!!РЕДА,не знам зали четеш пчеларския вестник,ама нашите бюрократи пак прекараха българския пчелар.От Европа отпуснали 7мл.лева за купуване на мед за социално слабите с условието да е произведен в ЕС,а нашите вкарали мед от Китай,разфасофали го и лепнали етикет произведено в ЕС и айде към складовете на БЧК.
Сега държавата требе да ги върне тез пари,
т.е. ние ще ги върнем. Обаче що да не ги
върнат чиновниците дето са го позволили
това безобразие. Дето се вика:
ЧУПИШ-КУПИШ!!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ти РЕДА не го мисли.....той хитър хайванин....и продава медЪТ на дребно не на едро....зарад туй догодина ще има едно тенекенце за мене....армаган....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (28-12-2013)
Може с това да минеш вечерта
а бря я кажете е тва дали ва аресва после![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:4b3a2eaec7
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Драга ти дан си се увредил покрай празниците нещо ...
Сигурен ли си у алкохола, дето консумираш ... ?![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров