ГРУБА грешка е това с беленето!!!!
Да не си обелил и картофките бре ???
Фърляй 2-3 глави необелен веднага!!!
Незавит, че си объркал всичко !!!![]()
ГРУБА грешка е това с беленето!!!!
Да не си обелил и картофките бре ???
Фърляй 2-3 глави необелен веднага!!!
Незавит, че си объркал всичко !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
КАкво представляватГотово метнах и 5 глави обелен червен лук.
Даже май не трябваше да го беля като се замисля, така и така хваща няколко милиметра коричка.
Сложих и 10 канибалски сандвича да се пекат във фурната, ако дойдат изненадващи гости.
Днес жената се натиска да готви, аз само се подсигурявам
щокики ки кики6кш7ш7с
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз картофите преди да ги сложа в огъня ги режа на две ,слагам масло и шарена сол между половините и ги увивам с фолио.....стават прекрасни...
Absfresh (25-12-2013)
вие яжте пийте аз тръгвам за раУта![]()
![]()
![]()
и да ви кажа, че ви завиждам благородно![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Бачо, картофите, никога не ги беля, но лука ми беше обелен зарад сандвичите. Като разпалваме камината ползвам масло за разпалване и ако сложа нещо за печене първия час и нещо и има дъх на маслото някак си. Та затуй завити във фолио.
GGBG, Вземаш фолио, свински котлет, начукан и без кост. Слагаш го във фолиото, подправки, покриваш с топено сиренце на тънки резенчета, ред гъбки на тънки резенчета, може и от консерва, ред зеленчук на кубчета, аз ползвам 4 сезона на бондуел, че няма ориз, малко разбридан лук, не накълцан на пластове както се бели главата, на всеки ред си подправяш с подправки по избор. Може и 5-те К, може и по избор, най-отгоре пилешка пържола от бутче, поливаш с малко червено винце, както е в леглото на фолиото, повдигаш фолиото да завиваш и по стеничките лепваш резенчета твърда наденица. Овиваш го хубаво във фолио да не тече и във фурната в една тава. Тавата не нужна, но успявам винаги да спукам някое фолио и да омажа. Печеш го на 140 градуса над 100 мин, може и повече, то си остава сочно като кавърма вътре.
След това, може и в хладилника да ги сложиш, ако дойде гост, само мяташ един, два, колкото трябва сандвича във фурната за малко да се стоплят и разтопят и все едно току що си ги пекъл.
Прави се супер лесно, не иска никакво внимание, а е много крехко и вкусно.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Хмммммммм
Абса не е голяма философия
да се запали ОГИНЯ и без
производни на ПЕТРОЛЯ!!!!
Цъ цъ цъ,,,,,,,,,,
РЕДА е разочарован отвсякъде!!!)
)
Бачо, не е никаква философия, но имам само огромни цепеници, нямам никакво намерение да цепя дърва и без това отделих 15 мин сутринта да изчистя пепеляците от вчера. Няма да робувам на единия огън я, има и по-приятни занимания![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
И колко да е играчка бря???
Няколко сухи кори,,,,
Няколко по-дебели вестници, картони....,,,,,
Няколко борови шишарки,,,,,,,,,
Няколко ,,,,,,
Варианти много !!!!
МЪРЗЕЛИВЦИ и МАРДИ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=vGfb3o0CJSw
РЕДА строго забранява да се горят в камина
всякакви неестественни материали!!!!
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E