Ако не налагаш ще патиш и вероятно много ще ПЛАЩАШ!!!А бабката е на 85, смятай как е изплашила момичето. .................................................. ..........
Жената кат тебе процедира, не дава никой да идва без заявка, аз съм по-ларж, разрешавам да му се порадват на малкия свободно, но май ще налагам рестрикции.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те бабите живеят в тяхният си свят, и решават, че както те са гледали деца, така трябва всички да ги гледат, но не си дават сметка, че времената са други?А бабката е на 85, смятай как е изплашила момичето. .................................................. ..........
Жената кат тебе процедира, не дава никой да идва без заявка, аз съм по-ларж, разрешавам да му се порадват на малкия свободно, но май ще налагам рестрикции.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми не...но с теб ще се разберем за бартер
----------
Тюююююююю....аз ко бях, щях да прекарам следобеда в успокояванеА бабката е на 85, смятай как е изплашила момичето. .................................................. ..........
Жената кат тебе процедира, не дава никой да идва без заявка, аз съм по-ларж, разрешавам да му се порадват на малкия свободно, но май ще налагам рестрикции.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (20-12-2013)
http://www.dnevnik.bg/biznes/potrebi..._ot_1_ianuari/
Тия комунетата както са тръгнали ще караме на ток без пари скоро време.
Нека, да фалира по-бърже държавата, да ги бесим най-накрая.
----------
Ако бях самотен татко със сигурност, ама сега няма си развалям семейството за една студентка 4-и курс.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ПРАСЬО няма ли по-убави кори бря???
Тука по територията бегат от нашенски,
че не са убави и търсят турски кори!!![]()
Ми има едни испански, ма са по-плътни
п.п. аве последната седмица като пия РедБул и всеки ден ми се струва различен вкуса...тва дъл цар Киро не е отворил някоя нова фабрика
----------
Айде за ново връхче------------------
Дълга @36477 стоп @3635 таргет @3666![]()