Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що не изчакаш да минат очакваните корекции. Всичко ще слезе с по едни 10-20 %.
Тази вечер кат заспи малкия ще анализирам и ще ти кажа какво мисля, че така на едно не мога да дам мнение.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (19-12-2013)
Спокомойта цел са нивата от 2006-2007
----------
Ми другата седмица само тва ше прая![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Имам още 50 и малко лота да направя до края на годината, че да си влезна в ниската комисионна и се мъча на сигнал уж. Накрая ще ги изпраскам на бай/сел ако не сколасам.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
кат си купи баМки що не си купи лятото Боинг кат бяха еФтини
нале сте много умни и отФорени
.................. сори... с говорни деФекти съм
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Е ся що му правиш сечено ?
Той ако не инвестира, а постоянно харчи, накрая ще остане гладен.
Парите са да стават повече, а не да се раздават за прищявки
Фицка, ти доколко време се виждаш с или нещо като F12 ?
С кой брокер си това** или фючърси
----------
Ми не разбираме.....толко можим........................................
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фафлеееее
Ти супер-бупър-джупър ли си
Що да му правя сечено?
Напротив, грижа се за неговия релакс и комфорт!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (19-12-2013)