Няма как да е иначе, след като Австралия е най-големия производител на злато с най-големи залежи.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Добро ви утро
Неска тегаво --- след вчера дан си навиря носъ и да върна изработеното))
Повече гледане![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хелоу Трепачи да поръчаш по-голяма спалня
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
И по здравичка да е спалнята,че Фицката е много буен като се разгорещят страстите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хакнал съм ти лаптопа и те гледам през камерата,още 20мин ми трябват и завършам филма.После форекс ми не требва
,ще лапам от авторски права.
фицката (19-12-2013)
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Седя и си мисля, че нещо това нашто хамалска работа.
Не, че се оплаквам, в горните 3% сме, ама ми се иска друго.
Така да ми хрумне някоя много добра идея, да я напиша набързо и после да я продам на Гугъл или Фейсбук за 2-3 милиарда доларес, пък те нека се обезценяват.
Дайде някоя много добра и дея![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
alf (19-12-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (19-12-2013)