Абса само да не изгорим с оне опциикога изтичат твойте
----------
Ииииииииии та Джина Ст. с къф кеф моа да я изплющя![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ми....ако требе бъда честен....на сърце ми лежи Ауди А7 Спортбек....ма базовката стартира мисля от около 105 к лв.......а това и40 базовката стартира от около 40 к лв.....иииии.....некой ден сбера 60-70 на едно място....предпочитам ново хуйндайче отколкот втора ръка а7 дето некой дебел шваба е пърдял вътре......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (18-12-2013)
Зимай тогава тва дет ти лежи на сърцетоми....ако требе бъда честен....на сърце ми лежи Ауди А7 Спортбек....ма базовката стартира мисля от около 105 к лв.......а това и40 базовката стартира от около 40 к лв.....иииии.....некой ден сбера 60-70 на едно място....предпочитам ново хуйндайче отколкот втора ръка а7 дето некой дебел шваба е пърдял вътре......нека да е пърдял швабата...те ядат качествена храна и няа много да мирише
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ти ще излезеш поголем тьофлек от мене веееее......какво е туй йедене по туй време......по това време само течности - бира.....и най много кото е останало от пилешката пражола.....
ПП ко ще отговаряш.....говори ми на сащински......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Fafa (18-12-2013)
Ква лека нощ бе РЕДЕ ...
Гепито си катери ....
Се едно му е негов ФОМКА)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Никой ли не обърна внимание на графиката на колегата? Шиповете отсъстваха - много странно. И позициите му оцелели. Почвам се замислям дали тея шипове са истински или ММ.ите си ги измислят по време на новини
I trade with an ICMarkets ECN account