GGBG чадо,
искам малко повече АКАДЕМИЧНОСТ в темата!!!
Ако не е Алфи тука ще е само КИКЕРЧЕЩИ се
ЖИУОТНИ водени от предводителя си ПРАСЬО,
които обаче е скорошен см,,,,,,!!!!)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ТОЧНО казано !!!
Требе да има ДИСЦИПЛИНА,
а не разПАСАно КИКЕРЧЕНЕ!!!
АлфРЕД ади пусни некоя ИМПРЕСИЯ,
че РЕДА е почти готов с ПРОЦЕДИРАНЕ!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
П>П>ХОМЯКА да знай, че РЕДА лично извършва ЕКЗИКУЦИИТЕ,
а също декларира, че даже много му харесва и усеща невероятен
ПРИЛИВ на енергия !!! Бе нещо като ония филм за клана Маклауд!!!![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (17-12-2013)
Добро утро Ред и компания!...........................
I trade with an ICMarkets ECN account
Индексите:
Японските са много нагоре и гледат за надоле.
ДАУ е доста отдоле и гледа за нагоре.
ДАКС е леуко отгоре и гледа за нагоре.
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата е в зоната 1,3788-1,3798
Преодоляването ще даде възможност за ход
в зоната 1,3810-1,3832, а горе се мерджелей
зоната около 1,3873 до към 1,3888 макс.
СВИРЕПАТА подкрепата 1,3751-1,3737 и преминаването и ще води
до движение към зоната 1,3722-1,3709 и там ще се реши дали
ще ходи до ИДЕИНАТА зона 1,3688-1,3660.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
trymetryme (17-12-2013), GGBG (17-12-2013), freelancer (17-12-2013), КинО (17-12-2013), alf (17-12-2013), pfxi (17-12-2013)
Добро утро и от мен , успешен ден ви желая! ..........................
И аз искам да имам такава тераса.................................................. .................................................. .................................................. ...........................