Хахахаахха браво. В момента съм на кафе пред телевизора излегнал се на дивана, и трупам бонус.
Нова година нови бонуси.
Хахахаахха браво. В момента съм на кафе пред телевизора излегнал се на дивана, и трупам бонус.
Нова година нови бонуси.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ами дано Новата година е още по успешна от старата![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То надали изобщо и ще разбереш с тоз добитък, че някой ти са е разхождал изотдолу ...само някой да ти вземе предимството на пътя![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Айде добър ви ден
Тука е некво перфектно слънце
Дано киселото зеле почва да се киселее, че в тия студове напоследък не фтасва
Викам към 1.36000 полека да слизаме)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (15-12-2013)
Аз чак вторника ще барам платформата,така че да ходи където си иска![]()
![]()
Абсолютно правилно ,почти никога не оставям позициитака спя спокойно
![]()
А аз се заблудих, че и събота работи, щото нали на работа и сутринта отварям платформата и кво гледам борсата не работи. Хахахахаха.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Е много ще ни дойде ако и съботата работеше,трябва и да се почива![]()