alf (14-12-2013)
Три дена има още,може пак да направи заход надолу,ще видим в понеделник как ще е.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (14-12-2013)
Това е фундамет, дето почва да се отиграва 2-3 дена в аванс, и още 2 дни след обявяването му. Дори и снощното движение вече е сигнал!
Па кой знае!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дизелчето е същинска акула. Усети ги само по миризмата, че правят дъно.
И аз чакам качвания, но да видим понеделник ще има ли тест на това 38 фибо пак и тогава.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
в сряда 21.30 е последната официална пресконференция на Бернанке като председател на ФЕД на голямото ФОМК
следващото голямо ФОМК е 19 март 2014 тогава ше говори баба Йелън
ше правим изращане на Бен таз седмица![]()
Ей от много рано сте почнали да го мислите,не можете без този пазар![]()
![]()
Дизелакис ги е фанал акуЛЕТЕ за опашките и ги държи здраво......и квот каже тва правят
----------
Тоз пазар ни е изпил мозъците.....аз като вляза в супера и цените ги виждам в пипове
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
драгата,
тренда анализираш ли го на цените на сиренето примерно
в корекция ли е къде му е подкрепата съпротивата![]()
Сиренето ми е много бавно...от анализа ми за него съдя, че не е много волативен инструмент...
..ама ако не си гледал графиката на киселото млИко, метни и едно око, там на акулите им викаме крави
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
alf (14-12-2013)
Добро утроооо!
Хайде ставайте, включих машината и пускам кафетата, който идва , да идва!
На останалите няма!
Идвайте да кажете кой къде, с кого и как се прибра сутринта?
![]()