пуста алчност късо от 1.37500, лимит няма колко падне до довечера
1.36900 ми се губи по трасето, не е завършена корекцията
за нов годишен връх преди ФОМК е немислимо изобщо![]()
пуста алчност късо от 1.37500, лимит няма колко падне до довечера
1.36900 ми се губи по трасето, не е завършена корекцията
за нов годишен връх преди ФОМК е немислимо изобщо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да бе! Ще слуша! Нали ти казах, че съм непослушна!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дъл няма ни изненадат с 1.36600 днес
финални 100 пипа надолу![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
JaY_Z (13-12-2013)
нов връх преди 18 декември 21 часа е невъзможен
туй залагам таз седмица на късото , другата съм твърдо дълги от вторник сигур ше дебна за вход 1.39500-1.4000
пробива на 1.38300 е черешката която акулите са си я оставили за ФОМК с което ше приключат 2013 година и отиват да празнуват![]()
Хубаво, влачи, не ми се търгува повече и спирам да следя котировки.нов връх преди 18 декември 21 часа е невъзможен
туй залагам таз седмица на късото , другата съм твърдо дълги от вторник сигур ше дебна за вход 1.39500-1.4000
пробива на 1.38300 е черешката която акулите са си я оставили за ФОМК с което ше приключат 2013 година и отиват да празнуват
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (13-12-2013)
Absfresh (13-12-2013)