Мда тази линия я нямахили по скоро я бях махнал
![]()
Мда тази линия я нямахили по скоро я бях махнал
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей 10 мин. Се разсеях и не мога да смогна да чета!
Много оранжево днес небето, морето........!
На вън мрачно, а тук Слънчевоооо!
Еми Фицка, много хубаво обясняваш! Как да си изкриви човек душата? ?.....
Ама го правиш когато ти е кеф!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (13-12-2013)
I trade with an ICMarkets ECN account
фицката (13-12-2013)
Като изключим инвестициите в акцииТам обикновено пробивите на дневна и нагоре дават добри резултати
Аз държа едни на 2 испански банки от таз година и не мога да се оплача засега
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
фицката (13-12-2013)
За валути говорех. Акциите е коренно различно. .................................................. .................................................. ..........................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (13-12-2013)
то май основния майсторлук си е да изпилиш зоните достатъчно за търговия и да са си все така адекватни.....щотот при ниска вола 20-30 пипа зона рядко върши читава работа ....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (13-12-2013)
Absfresh, така стана щото роботите .баха мамата на buy/sell and hold стратегиите... голяма волатилност - цената се бие в подкрепи и съпротиви по няколко пъти на ден
I trade with an ICMarkets ECN account
Кабела би трябвало да посети @6260 зоната
----------
Когато съм с теб ми е кеф------------------------------------------
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН