Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (11-12-2013)
ТОВА ЕВРО СЕ ДЪРЖИ КАТО ТОПКА У ВОДА.........
КАК ГО НАТИСНАТ СЕ ИЗПЛЪЗВА И ИЗПЛУВА............
ЗНАЧИ, ЗА ДА ПАДНЕ............ТРЕБЕ МУ ИЗТЕКАТ ВОДИТЕ..............
почвам да се озъртам за новини с води от европа...................................... ...
----------
а..........ето и първата
Приоритетите на гръцкото председателството на ЕС ще бъдат икономическият растеж, имиграцията и морската политика
и морската политика на всички нива, включително и разработване на енергийните подводни ресурси, заяви Самарас.
http://www.focus-news.net/news/2013/...-politika.html
ДАВАИДОЛАРЕ.........
----------
МАЛИИИ
тия ще набарат природния газ , дето англичани и израелци му се точат толкова време.............
----------
второ късо3792......................стопа04.... .......................................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Абе РЕДА ко кАза 1.38000 да го
Пазим или да го Газим
Че аз вече само гледам тука![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
поредния сопол - поредния мечи капан... или... 1.35....
I trade with an ICMarkets ECN account
Избих малко! Поне да не ме е яд толкова, че днес бях на контра!
Не ми се карайте.......знам!![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Един колега ми шушне, че швейцарската централна решили да бранят 1.22 на евро/франк. Не знам колко е истина, но много ценно инфо стига до него понякога.
Аз съм си лонг де, но да ви пусна жокерче.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (11-12-2013)
Ама те за бранене си го бранят, въпроса е ще го правят 1.22000 ли новата патерица....
Е тва е дъ милиън долар отговор
А пък 1.23000 ако направят ше е СУУУУПППЕЕЕЕЕР
КинО,
10:30 CHF Швейцария
Решение на Swiss National Bank относно лихвените нива 12.12.2013 <0.25% <0.25%
10:30 CHF Швейцария
Изявление на управителя на Swiss National Bank (SNB) 12.12.2013 – –
утре ще разбереш, ще има сигурно голямо движение тогава, щото е тримесечното заседание на шенебето на което се определят лихвите и прага 1.2000![]()
КинО (11-12-2013)
За сега ще пренебрегна това жикерче. Много е съблазнително че да е истина.
............................![]()