Хахахахха, става интересно. Чудя се дали да затворя дневната или да изчакам още за още един скок.
Хахахахха, става интересно. Чудя се дали да затворя дневната или да изчакам още за още един скок.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Безплатен обяд няма!
Абса чадо,)
Ко е това " ПОМ-ка" бря?????
ДАВАИ ЕВРО!!!
http://www.youtube.com/watch?v=LEJlyyyAlDE
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Шефче, календара с ПОМките съм го пуснал преди 20 дена за целия декември. То си пише, кой ден, колко пари. Следващия двоен ПОМО ден е 19-и. Пак ще има ръст предния и 19-и на кросове на йени, евраци, индекси.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ами измисли го де - нали успеха било половина талант, половина труд - ти едната половинка вече я имаш - сега си отработи и другата половинка![]()
или ще вземеш да ме предизвикаш сега да го измисля аз![]()
Безплатен обяд няма!
Вливанията на ФЕД бре, чуджум. Ти изобщо четеш ли ко пиша тука у форума или да си ходя при Прасчо.![]()
Как сте агънца???
КинО (09-12-2013)
ааа, ти използваш други думички![]()
сори, шегичка .... благодаря за пояснението
Безплатен обяд няма!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Permanent Open Market Operations
http://www.newyorkfed.org/markets/pomo_landing.html
Шефче, така им викат на изкупуванията. ПОМО
Аз им викам ПОМКИ
Как сте агънца???
Happy68 (09-12-2013)