ДубрутрЯ контрелки,
Тоз път БАБА МЕЦА е в правилната посока. Накратко днес :
След близо 140 пипса вчера, днес викам още 60-70 над върха
Възможно е да коригира 2-3 дена и пак нагоре. За ориентир и цели - ПРОЦЕДИРАНЕТО на РЕДА
Успех на Ж
ДубрутрЯ контрелки,
Тоз път БАБА МЕЦА е в правилната посока. Накратко днес :
След близо 140 пипса вчера, днес викам още 60-70 над върха
Възможно е да коригира 2-3 дена и пак нагоре. За ориентир и цели - ПРОЦЕДИРАНЕТО на РЕДА
Успех на Ж
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Нещо странно ми е положението тука,при другите двойки долара държи позиции а при еврото губи.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA,
бабо мецо дан си трендовак станал
гледам напоследък все трендовете дебиш по тях да се пуснеш
ше ставаш акула и ти![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
alf (06-12-2013)
ти сега да не подкрепяш вече дългата идея бре Алфонсо?
.................................................. ........................................
Честит празник на всички!
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Това ли било - сравнение на фрактали на различни периодиЧак сега разбрах какво си искал да ми кажеш. И аз доста често идентифицирам подобни еднаквости. Обаче къде му е края на тоя модел
![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Absfresh,
1.3294-1.4294
онази акула която купи на лихвите ноември на 1.3294 ше закара пазара на лимита си 1.4294
и аз към тоз лимит се целя, няма само те да оберат пачката и аз ше взема част от баницата![]()
То това си е стандарт за 3/3
Всички го виждат или като нещо неправилно или като ендинг, малко преди пробива и после тръгва яко и се храни от стопове на виждалите го като връх.
Би трябвало да има още 2 мощни импулса нагоре, като днешния вероятно по-силен от вчерашния.
----------
Дизел, за 1.42 не знам. 1.4020 някъде ми идва целта, но при импулси няма как да знаем.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
БАБО МЕЦО ЖИУОТНО излъчващо МЕКА топлина,
обикновенно след пробив има РЕЙДЖОВИЦА за
акумулация и сбор в РЕДиците!!!)
babaMETZA (06-12-2013)
Absfresh,
то около 1.4000 може да замота две три седмици и дори да коригира до 1.37000 и оттам да ударим 1.43000
сигур малко ше завъртят играта по-сложно горе да подведат народа
но знаейки крайната цел, не е трудно да наредя пъзела, щото единствената изненада е само изненадващата корекция нейде около 1.4000 да направят 200-300 пипа![]()