Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последният път ни изненадаха със сваляне на лихвата. Днес дъл няма да ни изненадат пак - и без това говорят за отрицателни лихви![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Да, принципно за мястото на пръстчето си права, понеже , тя и Мадона преди време се опита да бъде игуменка, но накрая разпопиха попа от Троянския манастир!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
freelancer (05-12-2013)
По Коледа и Нова година трендов пазар не чакай... само крадат като за последно и в двете посоки стопове
Тая глава с деформирани рамене на 5м ко шъ я правим? Ко?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
До 70? Таргета и е до и 20 обаче - а оттам как ще го върнат не ми стига акъла...
Само не ми е ясно какво толкова очаквате да каже Драги? По-важни са данните за заетостта от САЩ, според мен, че вчера както излязоха много зелени, днес ако пак така излязат направо ще има пирон в кисело мляко. Легендарното ни зове.