Добро утро!
Гледам станали сте, строили сте се, ИЗПРОЦЕДИРАНО, новините сте разнищили!
С две думи равни нямате!
Браво!
Добро утро!
Гледам станали сте, строили сте се, ИЗПРОЦЕДИРАНО, новините сте разнищили!
С две думи равни нямате!
Браво!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (29-11-2013)
Бачкоооооо малко ми е скучноше може ли да ме позабавляваш и развеселиш
и ще стана щастливо праси
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (29-11-2013)
alf (29-11-2013)
Фицка, аз стачкувам днес и ще ходя в главната тема.
Тоз Бачо само фалшиви сигнали дава и съм му сърдит.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (29-11-2013)
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (29-11-2013)
Абсааааа ако даде тез 40 пипа мислим, че ше имаш за едно 205даже с нови зимни гуми
----------
И го прави умишлено, не от незнание
Не е като онзи тъпак (забравих му името) дето просто си няма идея от пазара, че и книга за вълните издаде и сайт има и в една телевизия предаване имаше
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз толкова калпаво съм влезнал, че и да излезе все тая, с на ситито обемите, колкото да зяпам пазара, докато жената кацне и напалим за балкана.Абсааааа ако даде тез 40 пипа мислим, че ше имаш за едно 205даже с нови зимни гуми
----------
И го прави умишлено, не от незнание
Не е като онзи тъпак (забравих му името) дето просто си няма идея от пазара, че и книга за вълните издаде и сайт има и в една телевизия предаване имаше
А Бачо ме саботира НАРОЧНО и вече знам защо го прави. Защото му взех последното тенеке мед и сега ръси филиите със захар![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (29-11-2013)
Той сега и филии нема, че са му свършили дръвето за печката и не мое да пиче ляб . сам захар маа с една лъжица
Твойта машина x-drive ли е![]()