Това са 4ч графики с различни часове на затваряне на баровете. На всички се вижда, че имаме теста, връщането, но липсва потвърждението за движение надолу. За мен това може да означава две неща:
1. Теста не е окончателен - или ще лизнем пак връхчето и ще продължим надолу, или ще си обръщаме до 1-2 часа.
2. Теста е бил само спирка по пътя нагоре. В подкрепа на този вариант имаме и една фигурка чаша с дръжка, която се е формирала тази нощ - вижда се на графиките - но дали ще се активира, ще се разбере при евентуалния нов тест на върха.
За мен по-здравословния вариант е първия. При втория се получава ефекта на балона и не знам после какво бих могла да очаквам. Докато при първия, ако днес си направим движение надолу, очаквам да се осъществи корекция на движението от 1,2660, след което да си продължим нагоре пак.
Знам, че това, което казвам е "може и нагоре, ама може и надолу", но такава е ситуацията по графиките. Или поне аз само толкоз знам

----------
На един час в момента се развива 2В - това е надеждата според мен за късите
----------
аз ти казах, че ти си от големите бици

с теб не мой се мерим
кендълчето е супер, но ако вземе, че днес затвори още по-нависоко, вероятността за корекция става още по-голяма. И как може за интрадневна търговия да гледаш седмична

----------
2В се активира

сега като минем под дънцето на бара от 4ч БГ тайм, би трябвало за късите да няма вече проблеми
Повече не мога да измисля, сори
----------
шефе, твоето процедиране дава по-конкретна информация с практичен характер