А форекс дали има????????????????????????????????????
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уикито ми припомниципура
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (22-11-2013)
Точно ципура е! И какво изяде си я сам а?
Добре, добря!![]()
И аз точно ходих да изтегля 1-2 надника и в 5 отиваме към хиполенд. Бах го у хиполенда.де да ми беше туй дерта....![]()
жената чула за намаление в хиполенд....за нема два часа....две заплати фръкнаа....те тогава разбрах какво има в предвид Бомбето като каза че жена му горяла много градско.....
за да го преглътна по добре си взех едно бутилче чивас.........то като гледам и ойро/йената ми хитнала таргета....така че повод все ще се намери...
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ми аз втидох тогава когато обикновените хора са на работа...уж да има помалко хора.....то беше басси лудницата...
ПП фицка дива ли беше таз ципура или от разсадник.....ако не е била дива....вземи си две от двата варианта да опиташ да видиш каква е разликата....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Кво е туй дет го думате с Кучик веееееезоопарк за хипопотами
----------
Само морска си купувам азникви разсадници
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (22-11-2013)