Ами нищо конкретно! Ама ти май си изпуснал вчера да четеш!
Пък Фицката ме убеэдйва, че не била кола за мен, мъжка била!
Та сега се чудя каква да е.....
----------
Фицка, искам такава .......ама бяла! Може ли?
Колко ще струва цвета?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ааааа видях, там каза за Кайена си, че го караш много бавно и си правела задръствания
А за Бентлито, значи Континентал искаш, то е много хубаво. На мен ми е любим модел.
И да, мъжка кола си еНо подхожда и на сериозни жени с власт и състояние
![]()
фицката (21-11-2013)
Той всеки момент ще хвръкне - бати и кидера дето съм...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хахахаха....... Да, правя задръствания от заплеси, когато съм с къса пола!
А кой е казал, че съм несериозна жена без състояние???
----------
Ееее тази Перла сега ще я сънувам!
300000 евра ли?![]()
Никой нищо не е казал за теб
Казвам какво аз мисля за притежателите на такива автомобили и какви качества предполагам да имат
Например негър-рапър в Бентли е нещо ужасно, макар да има пари![]()
Кеф, не кеф на 3447 стопирам всички лонги ако падне. Пак добре, макар че тръгнах с голямата кошница.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Еййййй пак се сетих за онез маймуни, къде нарязаха Майбах![]()
![]()
В клипа участва и джей-з, гаден мазен, циганин с много пари
![]()
фицката (21-11-2013)