Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (21-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз от сутринта говоря, че чакам еврака на 1.36. Дано, че дет можах накупих сутринта.
А отрицателните лихви са трудно нещо. В смисъл номинални отрицателни лихви, че те банките сега вземат пари, после ги слагат обратно в ецб-то , но ползват там по едни механизми да си подобряват коефициентите. И накрат ли ги да ги изтеглят, ще стане страшно мазало. Та си мисля, че е само заплахи.
От друга страна вливанията не спират. Че и суровините падат като цени, ако сега не изплуват икономиките на + в ръста, няма кога друг път. Баси импотентите.
----------
Аз си стискам половината от сутришните, но пък успях навсякъде да купя, та има предоволно с нулев стоп и прибрани половинки. Цел 1.36+
Как сте агънца???
Млад арабски принц отишъл да учи в Оксфорд. След първият месец праща мейл на баща си :
"Татко тука всичко е ОК. Хвала на Аллах. Колегите се държат добре с мен, професорите също...но се чувствам неловко когато отивам на лекции със златното си Ферари, а всички останали идват с влака"
Още същият ден получил отговор:
" Бъди спокоен синкопреведох ти 30 милиона $, за да си купиш влак
"
----------
То там е стабилната подкрепа и на четворката по 5 мин@34468 при мен
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Novak (21-11-2013), freelancer (21-11-2013)
Че то в момента е там, Фицка!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (21-11-2013)
Само, че днес нулевите ми са 14 надолу, та ако ги вземе и дъното ще вземе.
Как сте агънца???
фицката (21-11-2013)