аве БАЧО дъл е още смел и държи късаците си..............![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Недей я фейдва, че съм лонг долар/йена и паунд/йена
Майтапа на страна 103+ е целта в долар/йена и очаквам най-накрая да е бързо.
А за Бачо, сутринта кат купувах долу евраци ми рече, че съм имал само 10% шанс да изкарам, та може и да е хукнал да кара Борко към родопата да праи нова сметка![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
туй йената като товарен влаг да го ева....басси и спирачния път....ако е изобщо спирачен път......днес там от едно лонги взех двайсетина пипа и после върнах 15....па то не спира да катери.....![]()
<< ordo ab chao >>
Той БОЖ-ко сутринта каза, че ще налива по 60 трилиона на месец, щото целта е вече на хоризонта, демек засилват темпото.
http://www.boj.or.jp/en/announcement...3/k131121a.pdf
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Абса за евро/йена говоря аздругите кросове на йената не ги търгувам
Па щом не се обажда Бачо мож и да е изял шамарето днеска
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Абс тоз шапшал днес отхвърли вчерашните слухове отрицателни лихви......дъл нема направим като ойро/йената дип до 38,2 и после към ту връхта......![]()
<< ordo ab chao >>