Да не карам бързо, да не стоя зад някой, защото и това било нарушение, да не присвятквам с дългите![]()
Че то направо да ползвам автобуса![]()
Даже се чудя на тези с моторите как карат толкова бързо и то без да си крият номерата, и то в Германия.
Гледайте внимателно след 2:45![]()
фицката (21-11-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (21-11-2013)
Добре де.,,,,,Олег получава заслужена отпуска до вторник!!!!
Разпускам групата да почине малко!!!
КОСМИЧЕСКОТО ЖИУОТНО може да се упражнява в темата
да пуска опити за ПРОЦЕДИРАНЕ.
Дежурен по ТЕМА е БАБА МЕЦА, че тя е най-ГОУЛЕМА!!!
БАБА МЕЦА ще вкарва РЕД и ще ПРОЦЕДИРА
сабахлен рано рано от 5:00 до 8:00 часа!!!
Айде ,,,,,,,удри по КУРСО!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (21-11-2013)
Ъмммммммм...я ше може ли също малко да си починаДобре де.,,,,,Олег получава заслужена отпуска до вторник!!!!
Разпускам групата да почине малко!!!
КОСМИЧЕСКОТО ЖИУОТНО може да се упражнява в темата
да пуска опити за ПРОЦЕДИРАНЕ.
Дежурен по ТЕМА е БАБА МЕЦА, че тя е най-ГОУЛЕМА!!!
БАБА МЕЦА ще вкарва РЕД и ще ПРОЦЕДИРА
сабахлен рано рано от 5:00 до 8:00 часа!!!
Айде ,,,,,,,удри по КУРСО!!!!![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (21-11-2013)
Пак го виж, че и аз така реагирах, ма реално шкодата няма винаТо и той няма де...такова е стечението на обстоятелствата
Голяма тръпка е да му се размине за малко![]()
Преди време говорих с един моторист с GSXR1000 и той казваше, че поне веднъж месечно трябва да застанеш на ръба за да се почувстваш жив![]()
Ми може и да няма, но в такъв момент с адреналин на макс, реакцията ми щеше да е спонтанна, па после може и да се отчете като грешкаПак го виж, че и аз така реагирах, ма реално шкодата няма винаТо и той няма де...такова е стечението на обстоятелствата
Голяма тръпка е да му се размине за малко![]()
Преди време говорих с един моторист с GSXR1000 и той казваше, че поне веднъж месечно трябва да застанеш на ръба за да се почувстваш жив![]()
Имам тука една инстабонусарка, дето веднага я прежалвам![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?