Идвам!![]()
.
Идвам!![]()
.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Живея! Ама какво от това........?
Не виждаш ли на къде вървят нещата!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (18-11-2013)
Супер си е тука ако имаш достатъчно парички![]()
![]()
![]()
Е не мисля да е скоро ,трябва да си поживеч поне 10-тина годинки още![]()
Това е единственото от значение. Много хора плюят срещу БГ, но в чужбина всичко е няколко пъти по-скъпо и стандарта като цяло е много по-висок. Тук с 3к на месец се живее прекрасно. Там с 3к едвам си покриваш основните разходи. А навсякъде е пълно с дебили, както и с читави екземпляри. Така, че освен заради лошото време в БГ, то друга нормална причина за независим от държавата българин, какъвто би бил всеки про трейдър да променя трайно местоживеенето си, не виждам честно казано.
Курортите са ни перфектни, глобите са евтини, корупцията е висока, престъпността е доста ниска. БГ си е райа като се добавят и красивите жени, които не изискват непременно да си фондмениджър, прави дестинацията още по-добра
![]()
Знаиш кво много ме дразни тука.
Страх , мизерия и смазани хора.
Ей, тази седмица плащах застраховките на колите. Каско, 3.9% върху стойността даваш на мутри всяка година, за да си паркираш колата спокойно. Такова чудо Каско по света няма, като съм си правил застраховка и в САЩ и в Германия ме гледат като ударени като питам за каско и ровят по каталозите. Това е само един прост пример.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
freelancer (18-11-2013)
Е тогава става друго, да
Но засега все още си е много добре. Пък и БГ няма как да стане много зле, защото е на възлово местонахождение. Т.е. за самите българи може да е хипер зле, но не и за такива с пари. Все пак тук са развити и продължават да се развиват множество чуждестранни компании.
----------
Смятай сумарно разходите. Не само за една стокаЗнаиш кво много ме дразни тука.
Страх , мизерия и смазани хора.
Ей, тази седмица плащах застраховките на колите. Каско, 3.9% върху стойността даваш на мутри всяка година, за да си паркираш колата спокойно. Такова чудо Каско по света няма, като съм си правил застраховка и в САЩ и в Германия ме гледат като ударени като питам за каско и ровят по каталозите. Това е само един прост пример.![]()