Йеееее, ма ти ме следиш ли ве ? Ми обади са ва, ко са срамуваш
----------
Ми значи ко ми са случи да лепна нещо такова, ще се мре, кво да се прави![]()
бахти голям смях ми стана![]()
![]()
... ама не уцели всичко, следващия път се постарай повече
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И това беше плана:Добрю ютрю
Индексите:
Японските са МНОГООО отгоре и гледат надоле!!!!!!!!!
ДАУ е малко отдоле и гледа надоле.
ДАКС е на текущи и гледа надоле.
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата 1,3481-1,3497 преодоляването ще даде
възможност да се иде в зоната около 1,3515-1,3520.
Преминаването над зоната вероятно ще води до движение до
към зоната 1,3550-1,3563.
СВИРЕПАТА подкрепата 1,3428-1,3418 и преминаването и ще води
до движение към зоната 1,3404-1,3390, а там
1,3333333333333333 ЛЕГЕНДАРНОТО привлича го!!!
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
А това е което последва и формира отново успешното ПРОЦЕДИРАНЕ:
БРАВО НА РЕДА, НАШИЯТ ВОДАЧ![]()
Oleg, ако не друго може да те вземат в делтата за анализатор![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И за тва няма да стане, ко ней РЕДА една картинка няма да мога да покажа
Nikky, понеже следиш какво хапвам да ти кажа.
Ей сега изядох два-три портокала. Много хубави, сочни и сладки. Снощи си направих сок, обаче толкова хубави, че тез реших директно да ги хапна
А зайо байото го свърших. Ко си наблизо, мое ми донесеш няколко пакета![]()
За рисуването рисува, ама кои ще му ги ПРОЦЕДИРА???)
Пък и Олег не ще АНАЛИЗАТОР да става, щото иска да
млати с по 5-10 реални лота и да кара,,,,,,кво беше ,,,,
забравих ,,,,май неква голяма баварка!!!)
![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Е да ме вземат и мен,
аз мога да пиша точките.............
Сега по-сериозно ,
да запиша резултата 247:31 в полза на REDA !!!!!
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (15-11-2013)