Айде сега надоле вече за бичите стопове. .................................................
Направо се чувствам от петък като повелителя на рейнджа.
Айде сега надоле вече за бичите стопове. .................................................
Направо се чувствам от петък като повелителя на рейнджа.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ми малко не стигна да видим до където требе.
Ся ще оберат и горе и пак може движението
да не е до там докъдето требе!!!
Има такива дни.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То не е проблема в прогнозата ти, а в структурата на движението.
Имахме тренд, имаме нужда от рейндж. Има големи неясноти във фундамента. Съответно рейнджа, от който имаме нужда на малките порядъци е ордер дривен или един вид се храни от стопове. Не е предизвикан от страх или мерак, а от чакане. Тия дето чакат един по един слагат стоп за вход или изход някъде наоколо около курса.
Ще се храни докато се наяде като праси или се изясни фундамента, а това иска малко време.
Затова и чакам да се проявят няколко сметкоубиеца следващите дни, а на мене ще ми дойде като свръх коледна премия.
Най-хубавото е, че модел стопа ми е 40-50 точки и отгоре и отдоле, а вътре в акомулацията има стотици точки.
Как сте агънца???
Абса не си единствения дето ще ДЕБЕЛЕЕЕ.
БАБА МЕЦА ще се УГОИ от здраво ФЕИДВАНЕ!!!![]()
не бъдете толкоз сигурни че ше е продължителен рейндж около 1.34000
фундамента го натиска много здраво еврото, скоро ше поддаде мощно надолу
Абса интересно е как ше се развият нещата следващите седмици предивид изравнените лихви евро и долар по 0.25% до сега май никога не са били равни
лихвеният диференциал требе да влия доста на валутата, а в случая няма такъв щот са равни
интересно става до миналия четвъртък винаги е бил в полза на еврото, туй предимство отпадна![]()
Последна редакция от disel84 : 12-11-2013 на 13:32
уха този Вайман вчера говори и утре пак, явно професор Меркел не е доволна от резултата и утре е на поправка![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
И аз И аз, фейдвам, ама само надолетата
Ку бях и нагорето фейднал щеше да е по-супер
Абсе, моля преразгледай си тезата за днешното ПРОЦЕДИРАНО![]()
freelancer, ако съм прав, от 1.3408 се развива а/Б надолу. Трябва да е 3 вълново и да бие 62% А голямо, демек цялата корекция със сигурност, а по възможност 80% от А голямо. Става дума, цялото Б. Конструкциите трябва да са 3/3/5. Демек от 1.3408 една тройка надолу с цел около 3350-40, оттам тройка нагоре, може дори до 1.34 и после 5-ца надолу с цел пробив на дъното от тройката, а може дори пробив на 1.33. Няма правила за нея, освен, че рязко трябва да свърши и да потегли импулс нагоре.
Как сте агънца???
За мен от 3408 надолу се развива Х на тройката от 3359 до 3408 - най-много до 3378 да падне. Оттам очаквам нова тройка, 1.618 на тройката от 3359-3408freelancer, ако съм прав, от 1.3408 се развива а/Б надолу. Трябва да е 3 вълново и да бие 62% А голямо, демек цялата корекция със сигурност, а по възможност 80% от А голямо. Става дума, цялото Б. Конструкциите трябва да са 3/3/5. Демек от 1.3408 една тройка надолу с цел около 3350-40, оттам тройка нагоре, може дори до 1.34 и после 5-ца надолу с цел пробив на дъното от тройката, а може дори пробив на 1.33. Няма правила за нея, освен, че рязко трябва да свърши и да потегли импулс нагоре.
Absfresh (12-11-2013)