Борисов: През 90-те бях див каратист, какво съм разбирал от офшорки
зобщо, ако някой ме познава, 1994 година - див каратист, какво разбирам от офшорна компания, от бизнес и от финанси![]()
Борисов: През 90-те бях див каратист, какво съм разбирал от офшорки
зобщо, ако някой ме познава, 1994 година - див каратист, какво разбирам от офшорна компания, от бизнес и от финанси![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бачо, днес пак няма да ти излезе процедиргането. Сгазихме свирепата подкрепа, но няма стигне до целта, ще оди да се мъчи в нищото нагоре.
Аз съм доволен.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Absfresh, излезе ти триъгълника - ама сега накъде ще избива. Аз викам нагоре за стопове...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег може да премахнеш ИДЕЙНИТЕ нива
и да останат само ДНЕВНИТЕ цели!!!![]()
REDA (12-11-2013)
Това е логичното, ама когато прави импулсните движения под формата на тройки вътре, обикновено завършва с триъгълник. Не знам, стоим и чакаме.
----------
То това е bow-tie диаметрик дето си го нарисувал. С не един, с не два, ами с три фалшиви пробива от триъгълника - бая фантазия си вложил
Аз очаквам по-директно ...обиране на стопове:
[IMG][/IMG]