Fafa (11-11-2013)
Така, понеже не ме интересува, ма да не съм толкова директен просто се съгласих с това което беше написал РЕДА. Сега който не е съгласен че е РЕЙДЖОВИЦА, значи не е. Който счита, че е тренд, значи е тренд. Аз днес бях навън от обядаИ само за петрола ме хвана яд, че не се прибрах 1 час по-рано, че да вкарам някоя дълга.
Значи ще спра да давам в ПРОЦЕДИРАНЕТО
отношението на РЕДА към евентуалното
движение на курсо за деня, за да бъде
по-често верно ПРОЦЕДИРАНЕТО, че
зоните горе-доле излезнаха ,,,,,,,,,)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (11-11-2013)
Аз това ти го повтарям от както ти го повтарям, чак сега ли ти узря у чутуратаТва дан тъй заръфал някой ХОМЯК ?
![]()
REDA (11-11-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей, я да не даваш такива съвети, чееее.....хич не ми утърва!
Рисувай си сутрин и вечер....и не се меси в РЕДА работата!
Да не те накараме и ти сутрин да ставаш по росата да процедираш!![]()
REDA (11-11-2013)
Всъщност нямаш идея каква огромна услуга ти правя
А пък нареждания хич не изпълнявам, да ти кажа![]()
Мастър РЕД по мое скромно мнение не позна! Но това не пречи да засвидетелствам уважение за труда негов и на Олег, т.к. Мастър РЕД тотално доминира в резултата срещу пазара, а Олег чертае ясно дори за слепите и невежите!
в становището си се ръководя от посочените нива, не от посока на движение и очаквания!
Последна редакция от D-12 : 11-11-2013 на 20:51
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (11-11-2013)
Уффффф,
Ни са карайте моля,
Един ви ше споделя - в беге мама ми излезе търсех друго3
18+,18+,18+
Влиза един мъж (М) в банката и пита служителката (С):
М: мога ли да си вкарам шибаните кинти в скапаната ви банка?
С: господине, моля дръжте се възпитано…в банка сте…
М: кво ми дреме, ма…искам един шибан влог в ебаната ви банка.
С: не може така, господине…ще извикам управителя(У)
…след 5 мин…
У: Какъв е проблемът тук? Колежката ми каза, че не знаете как да се държите в банката? Да повикам ли охраната?
М: не бе…спечелих некви шибани милиони от скапаната лотария и искам един шибан влог в ебаната ви банка
У: И кво? Тъпата путка не ще да ви обслужи ли?