Айде и РЕДА приключи седмицата ми се струва!!!!)
Айде и РЕДА приключи седмицата ми се струва!!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Реде! МЕРСИ,..... интуиционно си бях за сел, но като подкрепи стана и факт!
За днес се наработих!
30 -40 мин, какво му трябва на човек!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Де и аз см наблюдател вече
Моеше х2 ама и тва е доста)
За Форекса Фицка! За Форекса говоря!
А за 3,4 -то секунди е добре за един път!![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (08-11-2013)
Планът за деня:Индексите:
Японските са много надоле и гледат надоле.
ДАУ е доста надоле и гледа надоле.
ДАКС е на текущи и гледа надоле.
Днеска РЕДА счита, че всичко ще се реши с данните от
Германия в 9:00 часа. РЕДА подозира, че скъпото Евро
през октомври им е леуко повлияло на зле, което ще даде
възможност за ЛЕГЕНДАРНО 1,3333333333333333333333333.
Инък РЕЙДЖОВИЦА до Икендия!!!
ЖЕЛЯЗНАТА съпротивата 1,3439-1,3449 преодоляването
на което ще даде възможност да се иде в зоната
1,34777-1,34888 и там да се реши дали ще ходи до ИДЕИНАТА
зона около 1,3518-1,3531.
СВИРЕПАТА подкрепата тука няма!!!Имайте в предвид,
че ЛЕГЕНДАРНОТО 1,3333333333333333333333333
около 1,34 ПРИВЛИЧА го!!!!!
Там на ЛЕГЕНДАРНОТО 1,3333333333333333333333333333333
ще се реши дали да ходи до 1,3306-1,3288(ИДЕИНО) където са
яките ДЪНЕРИ!!! Ослушваите се за 1,3256 днеска.)
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
----------
П>П>Има няква ПОДКРЕПА все пак в зоната 1,3380-1,3385!!!
И осъщестяването му:
![]()
Къде отидохте всички?
Защо ли сега тази графика ми стои така сякаш ще върне до 1.3500?