Това ще изгърми Абса и някой ще стане отвратителноооооооооо богат, па после ше се заточат едни исторически съдебни делаОбезпечение с реален актив няма.
Знае се, че ще бъдат общо 21 милиона. След това край на печатането.
Знае се, че никой не може да промени правилата, освен ако не придобие 51% от всички койни. В момента всички койни струват 6.3 милиарда. РЕално нищо, но за да ги придобиеш, някой трябва да ти ги продаде, а сентимента е за натрупване, не за разтоварване.
Стойността се определя единствено от търсенето и предлагането на койни.![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Абс, тая изчислителна мощност, освен със тия коини плаща ли се с реални пари, примерно на японеца , а с хората които копаят, той се разплаща с коини, които в началото не се стрували нищо и не са имали приложение![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Плаща се само в койни, в началото още не съм знаел за системата е било 50-на цента за койн. Само ентусиасти хакери са участвали, малко транзакции, малко изчислителна мощност, малко хора.
Става популярно и то в следствие на простотиите на правителства, които печатат ли печатат кеш и хакерите казват, ей тука няма свръх печатане, общо толкова ще са.
В момента има само в София едно 30 места , на които можеш да смениш койните си левчета веднага.
А в света (Франция, Канада и Германия) започнаха да правят банкомати. Въвеждаш си личния биткойн таг, смяна и банкомата плюе валута и ти взема 2-3% комисион.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
GGBG (07-11-2013)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Щом всеки говори вече за това,значи не е схема![]()
a да попитам, кога ще започнат да ми плащат че ползвам "wassup" "viber" "skype" и т.н.![]()
зарядното на личния ми телефон не е на слънчев колектор да го ева
Absfresh (07-11-2013)
Ми аз в момента гуцам едни бъркани ийца и сложих таргета на @60189
----------
Ъхъъ....те и в БГ навремето всички говореха за високите лихви....![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Сега лихвите са си направо смешни....да имаш пари и да се чудиш какво да ги правиш
![]()