Питам я кломбата 2 пъти къде ги е купила биткойните, щото живо ме интересува, поснеже борсата, на която търгувам има проблеми, а мисля да се захващам с този пазар сериозно, тя подминава и пише глупости.
п.с. Еврака слиза за 1.3465 за обир на стопаци.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Е къде ги е купила КлъомбатаМоже да се шегува
Тя често го прави
Аз очаквам да активират двойния връх, за да се налеят кинти![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Мисля да отворя едно онлайн чейджче за койни към левчета и евраци.
Даже софта е готов, но ми трябват бързи транзакции от и към борсата, а тия мтгокс са си направо 10 дена и нагоре за транзакция.
Затуй питах съвсем сериозно, но тя ми отговори в последствие на лични.
Как сте агънца???
фицката (06-11-2013)
Добри ден ПРАСЬО и другите МИСКИНИ!!!!
Двоен врЪхт на 15 е имало, обаче току що престана!!!!
Като му спре тока на РЕДА и излезна на разходка.
Купи си нещо ХУБУ са за обяд!!!: )))
Повече няма да му го спират тока щото вече
неговия електромер е сменен !!!
А що ги сменят като преди 2-3 ил 4 години
ги сменяха РЕДА няма разумен отговор,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как сте агънца???
Реде, бързо действат тия токажиии
А на въпрса защо
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И да го беше активирал щях да фейдна яката тригъраДобри ден ПРАСЬО и другите МИСКИНИ!!!!
Двоен врЪхт на 15 е имало, обаче току що престана!!!!
Като му спре тока на РЕДА и излезна на разходка.
Купи си нещо ХУБУ са за обяд!!!: )))
Повече няма да му го спират тока щото вече
неговия електромер е сменен !!!
А що ги сменят като преди 2-3 ил 4 години
ги сменяха РЕДА няма разумен отговор,,,,,,![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
ПРАСЬО кво ще кажеш за това:
https://forum.bg/showthread.php?625-...l=1#post623401
![]()
фицката (06-11-2013)
Сега се дразним Бачо, че може цял ден да го мотат у 30-40 пипа и по нощите да го закарат на @36![]()
Последна редакция от REDA : 06-11-2013 на 14:37