да обадя и аз едночасовия кендъл с опашката има рендж 52 пипа...който е единствено помалък от 83 пиповия преди сопола....та има немалка вероятност да е климакс.....![]()
да обадя и аз едночасовия кендъл с опашката има рендж 52 пипа...който е единствено помалък от 83 пиповия преди сопола....та има немалка вероятност да е климакс.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
REDA (04-11-2013)
REDA,
прави както прецениш и разбираш пазара, няма ко да спорим, всеки да си следва разбиранията, аз така или иначе дълги таз седмица няма да пускам , евентуално на пейролите в петък щото очаквам да са лоши, но има време до тях, инък на 1.35300 бих пуснал къса с цел 80 пипона, да не съм много лакум
седим и чакам зоната около 1.353000 за къса и стоп на 1.36000
за дългосрочни дълги бих пуснал другата седмица, ко тази не падне подкрепата тогаз ше търся вече 1.38000![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък я пуснах от 1.3501, с цел 30 пипа и стоп 30 пипа. .............................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Дизеле да не чакаш БОНУКСА да доди до петък бря???REDA,
прави както прецениш и разбираш пазара, няма ко да спорим, всеки да си следва разбиранията, аз така или иначе дълги таз седмица няма да пускам , евентуално на пейролите в петък щото очаквам да са лоши, но има време до тях, инък на 1.35300 бих пуснал къса с цел 80 пипона, да не съм много лакум
седим и чакам зоната около 1.353000 за къса и стоп на 1.36000
за дългосрочни дълги бих пуснал другата седмица, ко тази не падне подкрепата тогаз ше търся вече 1.38000))))))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от disel84 : 04-11-2013 на 10:48
Абса БЛАГОДАРСКО за линка и РЕДА да проете!!!
Вижте всички как са ни КАЛЕСАЛИ
-"Вярното е че :
Всички избягаха от ТОЗИ фофум,
за да отидат в ОНЗИ, за $0.30 на пост ли беше (не съм сигурен).
Пари, които НЕ МОЖЕШ да ПОЛУЧИШ (изтеглиш),
но можеш да ЗАГУБИШ, по известния на всички ни начин.
И понеже не можеш да ги получиш, не ти пука че ги губиш.
Това е ЦЕЛТА : ДА ТЕ НАУЧАТ ДА ГУБИШ.
Поздрави на всички губещи , исках да кажа напуснали този форум."
![]()
това от де го прочете бре....ти си ги насосваш малко тез работи....може ли да му вида източника.....дека му е извора дето се вика....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
КУЧИК дай е-маил, че тука форума реже линковете.
На ЛС го прати!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
КУЧИК на ква търговия е днеска ил
кат як МЕРТЕК ся става????![]()
Пълни простотииАбса БЛАГОДАРСКО за линка и РЕДА да проете!!!
Вижте всички как са ни КАЛЕСАЛИ
-"Вярното е че :
Всички избягаха от ТОЗИ фофум,
за да отидат в ОНЗИ, за $0.30 на пост ли беше (не съм сигурен).
Пари, които НЕ МОЖЕШ да ПОЛУЧИШ (изтеглиш),
но можеш да ЗАГУБИШ, по известния на всички ни начин.
И понеже не можеш да ги получиш, не ти пука че ги губиш.
Това е ЦЕЛТА : ДА ТЕ НАУЧАТ ДА ГУБИШ.
Поздрави на всички губещи , исках да кажа напуснали този форум."
прикриващи нелепо истината
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН